Pepernotentournooi voor de jeugd

Sinterklaas komt bijna weer in het land! En wij bij Urbanus maken er altijd een mooi feestje van dan! Wel is er 1 ding, want 5 december valt op een maandag dus deze dag zullen wij NIET volleyballen omdat jullie dan natuurlijk cadeautjes krijgen van Sinterklaas.
Daarom gaan wij 28 november vanaf 18.00 uur een pepernoten toernooi houden!
Jullie als jongens en meisjes mogen jullie ouders,verzorgers, broers of zus weer meenemen naar de sporthal, zorg dat ze ook sportkleren aan hebben want dan gaan wij er een heel leuk toernooi van maken!
Geef je via het mail adres: jeugd@urbanusvolleybal.nl en geef even aan met wie je komt, dan maak ik teams.
Voor de snoepers onder ons er wordt natuurlijk ook gedacht aanwat lekkers! Voor de winnaars is er een prijs!

Dit vind je misschien ook leuk...