Urbanus Niveau 6 Kampioen

Urbanus 2 kampioen CMV 6
Urbanus 2 kampioen CMV 6

Team Urbanus 2 is zaterdag 8 april kampioen geworden van de CMV competitie nivo 6, poule B, seizoen 2016-2017.
Dit is het team van Maaike, Iris, Sophie en Ian. Met Richard als coach.
Het was een spannende ochtend in de Flint in Bovenkarspel. Urbanus 2 stond wel een aantal setpunten voor op concurrent Madjoe 5. Maar ze hadden de winst nog uit handen kunnen geven, als ze te veel zouden verliezen deze laatste dag. De druk was dus hoog. Met de kerst was Madjoe namelijk winterkampioen geworden met een halve punt voorsprong op Urbanus 2. Doordat Urbanus net een set te veel verloor in december. Dat mocht natuurlijk niet nog een keer gebeuren. Gelukkig kon het team de druk weerstaan. Van de 6 sets hebben ze er 4 gewonnen. Madjoe 5 won de onderlinge wedstrijd. Maar niet met grote voorsprong. Urbanus 2 stond tijdens de wedstrijd vaak voor, maar Madjoe haalde ze op het eind toch in. Over het hele seizoen gemeten heeft Urbanus 2 meer sets gewonnen dan Madjoe. En daardoor ging Urbanus met de beker naar huis. Goed gedaan!

Dit vind je misschien ook leuk...