Scholentoernooi

Op zaterdag 17 februari hebben wij het scholentoernooi gehouden. Met sponsoring van autotechniek de Ringsleutel die de prijzen verzorgde. Helaas hadden zich niet veel teams aangemeld maar door de enthousiasme van de kinderen die ook al mee getraind hadden, is het toernooi gewoon doorgegaan. In niveau 2 speelde groep 4 van de meester spigtschool tegen groep 3/4 van het Skitteljacht, hierbij was de meester spigtschool wel een tandje te sterk, de eerste set was spannend maar daarna was het snel klaar. (25-21 en 25-9)
Bij niveau 3 was het een spannende pot, groep 5 van de Meester spigtschool tegen groep 5 van het skitteljacht speelde in 3 sets wie het toernooi won. Hierbij was de eerste set ook de meester spigtschool te sterk maar daarna ging het team van het skitteljacht het spelletje begrijpen en wonnen zij de laatste 2 sets. (25-20, 18-25 en 6-15)
Niveau 4 waar een team uit Oosterblokker van het Pancratius groep 8 mee speelde tegen Hoogkarspel groep 7/8 van het skitteljacht, Pancratius was goed op dreef de eerste set en won deze dan ook vrij gemakkelijk. Daarna kwam het skitteljacht heel sterk terug. Ook hier moest een 3e set komen om te kijken wie er met de beker naar huis gaat. Uit eindelijk wist Oosterblokker die 3e set te pakken en plaatst zich voor het provinciale kampioenschap. (25-8, 15-25 en 15-9)
De winnende teams mogen mee doen aan het provinciale kampioenschap. Alvast heel veel succes daar!

Dit vind je misschien ook leuk...