Volleybal introductieweken

Train de hele maand maart 2x in de week gratis mee!

Voor alle kinderen die:

  • 6 jaar zijn of ouder.
  • Het leuk vinden om met een bal en team te spelen!
  • 2x in de week willen sporten
  • 6 (niveau 1 t/m 3) of 12 (niveau 4 t/m 6) keer paar jaar een wedstrijd spelen.

Hoe COOL is volleybal?

Dat kun je leren door de hele maand maart gratis mee om te trainen, op maandag van 18:00 tot 19:00 uur en op woensdag ook van 18.00 tot 19.00 uur. In De Sluis te Hoogkarspel. Vind je twee keer te veel, dan ben je ook welkom op een training in de week!

Meer informatie:

zie www.urbanusvolleybal.nl of bel met Sandra Gussinklo telnr. 0613680668

Cool Moves Volley

Voor de jonge jeugd heeft de Nederlandse Volleybal Bond een geweldige dynamische volleybalvorm ontwikkeld namelijk Cool Moves Volley (CMV). Volleybal is best een moeilijke sport, daarom hebben we speciaal voor kinderen een makkelijke manier bedacht om volleybal stapsgewijs aan te leren. Deze stappen worden 1 voor 1 aangeleerd met als uiteindelijk doel het beheersen van het volleybalspel. Wanneer de jeugd Cool Moves Volley speelt dan is er ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen.

Dit vind je misschien ook leuk...