Kom volleyballen bij ASSV Urbanus in Hoogkarspel!

Je hoeft niet per se ambities te hebben om in team NL te spelen om bij ons te komen volleyballen. Het draait bij volleybal vereniging Urbanus vooral om het plezier in de sport en actief zijn in wedstrijdverband. Met je team samen naar een doel toe werken.

We zouden het erg leuk vinden om jou als nieuw lid te verwelkomen.

Ook als je (nog) niet mee speelt in competitieverband is er de mogelijkheid om mee te trainen met de teams van de dames en de heren, dus kom naar de training en maak kennis met onze leden!

We hebben ook een levendige recreantencompetitie waar vriendenteams om de 2 รก 4 weken op de vrijdagavond bij elkaar komen om 2 of 3 potjes te volleyballen. Goede kans dat je al kennissen hebt in onze recreantencompetitie want Hoogkarspel en omstreken zijn goed vertegenwoordigd. Wellicht kan je aanschuiven in een bestaand team of je brengt een heel team met je mee, dat is nog leuker. Balgevoel is alles, (oud) voetballers doen het vaak erg goed bij de volleybal.

Met de verenigingen in de regio is gesproken over gezamenlijke beginners trainingen. Ook dat behoort dus tot de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een nieuwe sport of wil je het volleyballen weer oppakken, neem dan contact met ons op.

Dit vind je misschien ook leuk...