NK SchoolMovesVolley

Groep 8-leerlingen van de Meester Spigtschool uit Hoogkarspel behaalden een tweede plaats bij het NK School Moves Volleybal.
Groep 8-leerlingen van de Meester Spigtschool uit Hoogkarspel behaalden een tweede plaats bij het NK School Moves Volleybal.

Tijdens het NK SchoolMovesVolley heeft een school uit Hoogkarspel meegedaan. Vooraf hadden zij tijdens het krentenbollentoernooi, van Urbanus, gewonnen. Won je deze wedstrijd dan mocht je naar de Provinciale kampioenschappen in Heerhugowaard. Hier won dit team ook en zo moesten ze op 25 juni richting Houten om mee te doen aan het NK SchoolMovesVolley. Naar spannende voorrondes plaatste het team zich voor de halve finale. Ze speelden tegen de winnaar van de andere poule, zij wonnen deze halve finale en zo stonden zij in de finale van het NK. Helaas was de tegenstander een kopje te groot voor de meiden en zo werden de meiden toch echt knap 2e.
Dit team bestond uit 4 meiden en allemaal bekend bij Urbanus. Namelijk Maud de Boer, Pleuni de Boer, Lotte Heerings en Tessa Reus. Zij speelden voor de Meester Spigtschool, groep 8!

Dit vind je misschien ook leuk...